FOTO: Porodica Čović na severu

Izvor: MozzartSport.com, 25.Apr.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Porodica Čović na severu

Nebojša i sin Filip sa zetom Milošem Ninkovićem utakmicu Zvezde i Partizana prate sa severne tribine

Žestoka tuča zbog koje je 148. večiti derbi kasnio celih 42 minuta. Svi su učestvovali! I huligani Partizana zbog kojih je naizgled sve počelo i huligani Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i pripadnici Žandarmerije koji se dugo, predugo smirivali užasnu situaciju na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". A na njoj i neka poznata lica. Prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović, sin Filip i zet Miloš Ninković.

Nebojša Čović je i sam priznao da je tek nedavno prvi put posetio fudbalsku utakmicu. Ovaj put je izabrao pogrešan dan da "debituje" na severnoj tribini.

(Foto: STAR SPORT)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.