Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL ZA JUNIORE: Zvezda razbila Partizan i plasirala se na finalni turnir!

Juniori Crvene zvezde plasirali su se na završni turnir Evrolige za taj uzrast, pošto su u finalu kvalifikacionog turnira u Železniku savladalo ‘večitog’ rivala Partizan sa 73:51(19:13, 21:18, 13:10, 20:10).

Ovaj meč imao je interesantnu uvertiru, s obzirom da je prvi čovek kluba iz Železnika Nebojša Čović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zabranio ulaz u halu navijačima Partizana. Međutim, pitanje je da li bi podrška sa tribina pomogla crno-belim juniorima, pošto su Zvezdini klinci danas igrali sjajno i potpuno zasluženo slavili trijumf.
Momci uzrasta do 18 godina koje sa klupe predvodi Slobodan Klipa potvrdili su svoju dominaciju u mlađim kategorijama, koja nije samo u Srbiji, već i u celoj Evropi, pošto će u Madridu od 14. do 17 maja braniti titulu najboljih na ‘Starom kontinentu’.
Na ovom meču crveno-beli su tokom čitavog meča imali prednost, koja je iz deonice u deonicu rasla. Posle 10 minuta je iznosila šest poena, na poluvremenu devet, a na kraju je razlika narasla do plus 22. Najbolji na ovom susretu bili su Nikola Popović sa 14, Aleksa Radanov sa 11 i Vojislav Stanković sa 10 poena iz pobedničkog tabora, dok su se u timu Aleksandra Bućana istakli Miloš Glišić sa 15, Slobodan Jovanović sa 12 i Mladen Armus sa 10 postignutih poena.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za Evroligu: Zvezdini juniori deklasirali vršnjake iz Partizana!

Izvor: Blic, 01.Mar.2015

Juniori KK Crvena zvezda Telekom, branioci evroligaške titule u konkurenciji košarkaša do 18 godina, izborili su peti uzastopni put plasman na završni turnir elitnog takmičenja savladavši u finalu beogradskog kvalifikacionog turnira vršnjake iz Partizana sa 73:51 (19:13, 21:18, 13:10, 20:10)...Crno-beli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.