Drinčić: Ne može Zvezda sve da pobedi do kraja

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinčić: "Ne može Zvezda sve da pobedi do kraja"

Partizan je pobedom nad Vojvodinom načinio još jedan veliki korak ka osvajanju titule u Jelen Super ligi.

Ubedljivi su bili izabranici Zorana Milinkovića, trijumfom nad Novosađanima zadržana je prednost od pet bodova u odnosu na večitog rivala.

Nakon utakmice je za 'Sport network' svoja razmišljanja izneo Nikola Drinčić, koji smatra da Zvezda ne može da pobedi sve mečeve do kraja prvenstva.

"I da smo igrali nerešeno, i dalje bismo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veliku prednost ispred Zvezde. Isto tako i dalje mislim da Zvezda ne može da pobedi sve utakmice do kraja."

"Eto, to je neko moje razmišljanje, koje verovatno nije ni bitno"
, rekao je fudbaler Partizana.

Drinčić je verovatno najpre mislio konkretno na utakmicu protiv Čukaričkog, obzirom da Zvezda osim sa tim klubom do kraja prvenstvene trke igra još i protiv Radničkog iz Kragujevca i Mladosti iz Lučana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.