Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDAN TERMIN: Određeno vreme odigravanja 151. večitog derbija?

Već u 1. kolu plej-ofa Superlige Srbije biće odigran 151. večiti derbi jer je propozicijama određeno da se prvoplasirani i drugoplasirani tim sastanu već na startu doigravanja.


Prednost domaćeg terena imaće Crvena zvezda koja je ligaški deo takmičenja završila sa čak 28 bodova prednosti u odnosu na Partizan odnosno kada se ti bodovi prepolove crveno-beli su zadržali 14 poena viška.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << />
SVE JE POZNATO: ‘Večiti’ derbi na startu plej-ofa, razlika je sada znatno manja

Ako je verovati televizijskom programu koji je postavljen na sajtu Arena sport televizije koja prenosi utakmice domaćeg šampionata utakmica će da bude odigrana u subotu, 16. aprila, sa početkom od 18 sati.
S obzirom da je policija u ranijim slučajevima zahtevala da se utakmice večitih rivala igraju uglavnom u dnevnim terminima, pošto se lakše kontroliše situacija, prilično je začudžujuće da je određen večernji termin odnosno drugo poluvreme će morati da bude odigrano pod reflektorima.
SLS: Vojvodina pretekla Radnički, Rad i Jagodina zakuvali borbu za opstanak
Međutim iz Zajednice Superligaša tvrde da tačan termin utakmice još uvek nije određen odnosno da će biti saopšten tokom dana, nakon što budu izvršene konsultacije sa čelnicima klubova i policije. Dodatni problem u celoj priči je i to što se 16. aprila u sprskoj prestonici održava i Beogradski maraton.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBRE VESTI ZA ‘GROFA’: Zvezda mnogo jača pred ‘večiti’ derbi

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2016

Crvena zvezda dobila je veliko ‘pojačanje’, reklo bi se, u pravom trenutku.. . Ako ste se pitali šta je uzrok nešto lošijih Zvezdinih partija u poslednje tri ili četiri utakmice, odgovor bi mogao da leži u činjenici da je baš u tom periodu sa terena odsustvovao Marko Grujić.. Novi igrač...

Nastavak na HotSport.rs...

Anđelković: Ostaje žal za pobedom

Izvor: B92, 11.Apr.2016

Levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković zadovoljan je načinom na koji su crveno-beli odigrali u Čačku, ali ističe da ostaje žal za pobedom. Lider nacionalnog šampionata remizirao je na gostovanju Borcu (1:1) u poslednjem kolu regularnog toka Superlige, a u plej-of grupu, u kojoj će biti odigrano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.