Izvor: HotSport.rs, 03.Mar.2015, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Statistika je kao bikini… Zvezda najbolje šutira trojke, Partizan na dnu (FOTO)

Košarkaški zaljubljenici koji pomno prate sva dešavanja u ovom sportu na osnovu poslednjih nekoliko utakmia Crvene zvezde ne bi mogli da zaključe da je upravo ovaj tim najbolji u ABA ligi kada su u pitanju procenti šuta iza linije 6,75.

Na ovaj podatak je na sinoćnjoj konferenciji za medije, posle poraza od Partizana u 23. kolu, ukazao trener >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << crveno-belih Dejan Radonjić i kada se malo pogledaju statistike na sajtu Jadranske lige jasno je da mladi stručnjak govori istinu jer njegov tim sa 35,05 odsto šuta za tri poena drži prvu poziciju ispred Solnoka.

Ono što je takođe veoma interesantno je da je na primer Partizan tek na 12. poziciji sa 29,71% šuta za tri poena, a Metalac je pretposlednji sa 28,99%. Čak i Mega Leks koji važi za šuterski tim je u donjem delu ove tabele odnosno tek je na 10. mestu sa 31,5%.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radonjić: Svesni smo značaja polufinala plej-ofa ABA lige

Izvor: Blic, 03.Mar.2015

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić osvrnuo se na umor usled paklenog ritma i velikog broja teških utakmica, uoči susreta sa Makabijem u devetom kolu Top 16 faze Evrolige, a dotakao se i završnice ABA lige..."Za ostvarenje sezonskih ciljeva bilo je potrebno da odigramo ovoliko mečeva....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.