Vujasinovićevi delfini bolji i od Hrvatske, juniori Srbije u finalu prvenstva Evrope!

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinovićevi "delfini" bolji i od Hrvatske, juniori Srbije u finalu prvenstva Evrope!

Na Evropskom prvenstvu u vaterpolu za igrače do 19 godina, koje se održava u Tbilisiju, naša juniorska reprezentacija je obezbedila medalju: u polufinalnom susretu odličnom igrom selekcija Srbija selektora Vladimira Vujasinovića je savladala Hrvatsku sa 10:5 (3:0 , 2:1, 2:1, 3:3).

U finalu će Srbija igrati sa pobednikom duela Mađarska - Italija.

Od samog početka naši "delfini" su nametnuli ritam, pa je kvalitet došao do izražaja. Posle prve četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je već bilo 3:0 usled golova Stojanovića i Subotića. To je, ispostavilo se, bilo nedostižna prednost za kvalitetnog protivnika. Na poluvremenu je bilo 5:1 posle pogotaka Jakšića i Subotića, a posle treće četvrtine 7:2, i golova koje su dali iznova Jakšić, pa Manojlović.

Do kraja meča mirnom igrom puleni saveznog trenera Vladimira Vujasinovića su čuvali prednost i rutinski priveli meč kraju. Tri gola u poslednjih osam minita su postigli Subotić, Stojanović i Gogov.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Juniorska vaterpolo reprezentacija u finalu EP! Potopljeni Hrvati!

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2014

Srebro već imaju, ciljaju zlato! Na Evropskom prvenstvu za juniore (igrači do 19 godina), koje se održava u Tbilisiju, Srbija je sa 10:5 ( 3:0 , 2:1, 2:1, 3:3) pobedila Hrvatsku i plasirala se u finale. U borbu za zlato igraće sa pobednikom duela Mađarska – Italija.. . Od samog početka Srbija...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.