Vaterpolisti Australije igrali nerešeno protiv Iranaca

Izvor: Bor030.net, 29.Jul.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Australije igrali nerešeno protiv Iranaca

Juniorske vaterpolo reprezentacije Australije i Irana igrale su danas svoju prvenstvenu utakmicu nerešenim rezultatom 4:4 (0:1, 1:1, 2:0, 1:2), a u okviru prvog meča trećeg takmičarskog dana međunarodnog vaterpolo turnira „Bor 2017“.

U veoma tesnom i gotovo izjednačenom meču i Australijanci i Iranci pokazali su veliko umeće i želju za što >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << boljom pozicijom u sveukupnom plasmanu takmičenja.

Napetost utakmice kulminirala je u poslednjem minutu meča, kada su Iranci poveli sa 4:3, i to na samo pola minuta pre finiša utakmice. Ipak, brzom akcijom na sve ili ništa, Australija gotovo kroz par sekundi postiže izjednačujući gol, koji joj je bio dovoljan za bolji plasman na tabeli, s obzirom na lošiju gol razliku na strani Iranaca.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolo: Amerikanci dominantni u finišu protiv Italijana

Izvor: Bor030.net, 29.Jul.2017

Ekipa juniorske reprezentacije SAD pobedila je u drugom meču trećeg takmičarskog dana međunarodnog vaterpolo turnira “Bor 2017” ekipu Italije rezultatom 5:7 (1:1, 2:2, 2:2, 0:2)..Prvi gol u meču za vođstvo od 0:1 za juniorski tim SAD postigao je Ozborn T. i to u drugom minutu meča. Ipak, uz...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.