VODENI SPEKTAKL: Osam vaterpolo reprezentacija na turniru u Boru

Izvor: Bor030.net, 01.Jun.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VODENI SPEKTAKL: Osam vaterpolo reprezentacija na turniru u Boru

Ustanova “Sportski centar Bor” i borski bazeni ugostiće neke od najvećih vaterpolo reprezentacija sveta na pripremnom turniru u julu mesecu, a pred samu Olimpijadu.

Andrija Prlainović i mnogi drugi srpski vaterpolo asovi, u periodu od 13. do 17. jula, pred predstojeće Olimpijske igre u Riju, učestvovaće na pripremnom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u Boru.

Reprezentacije Srbije, Crne Gore, Španije, Grčke, Italije, Japana, Brazila i Francuske, odmeriće snage u međusobnim mečevima, a Borani će posle toliko godina imati priliku da na svojim bazenima prate vaterpolo, koji u Boru, i pored svih uslova za treniranje, nije nimalo razvijen.

Borska kuća sporta od Vaterpolo saveza Srbije dobiće mobili semafor namenjen ovom sportu na vodi, čime se dodatno stvaraju uslovi da i naš grad, možda, uskoro dobije prvi vaterpolo klub u ovom delu zemlje.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.