VATERPOLO: Miks sastav za Crnu Goru

Izvor: Mondo, 04.Maj.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATERPOLO: "Miks" sastav za Crnu Goru

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije objavio je spisak od 14 igrača za utakmicu protiv Crne Gore u Banjaluci u 6. kolu Svetske lige.

Foto: MN Press

Srbija će protiv Crne Gore u Svetskoj ligi igrati u sastavu koji se umnogome razlikuje od onog koji se suprotstavio istoj istom rivalu u finalu Evropskog prvenstva u Beogradu.

U odnosu na taj meč, na duelu u Banjaluci, 10. maja, izostaće čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šest zlatnih "delfina".

Izostaće kapiten Živko Gocić, Gojko Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović.

Na spisku selektora Srbije Dejana Savića za meč u Banjaluci nalazi se 14 igrača: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Nebojša Toholj, Filip Filipović, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Strahinja Rašović, Miloš Ćuk, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović i Radomir Drašović.

Bez obzira na rezultat tog meča srpska reprezentacija je već obezbedila plasman na završni turnir Svetske lige, koji se igra u junu u Kini.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.