Udovičić čestitao Filipoviću

Izvor: Press, 24.Nov.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić čestitao Filipoviću

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas srpskom vaterpolisti i nekadašnjem saigraču Filipu Filipoviću nagradu za najboljeg igrača sveta u 2014. godini.
"Titula najboljeg igrača sveta koju je Filip dobio je kruna fenomenalne godine za srpski vaterpolo. Momci su ove godine briljirali i to je dokaz da imamo sjajnu novu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << generaciju igrača, koji i kao tim i kao pojedinci potvrđuju dominaciju srpskog vaterpola na svetskoj sceni. Čestitam Filipu, ali i Gojku Pijetloviću i Dušanu Mandiću, koji su takođe bili u konkurenciji za laskavu titulu i uveren sam da će svi nastaviti istim tempom“, navodi se u čestitki ministra Udovičića, koji je bio laureat 2010. godine, u prvom izboru Međunarodne federacije vodenih sportova (FINA).

Filipović je danas drugi put u karijeri izabran za najboljeg igrača sveta, a prethodno je ovu nagradu dobio 20111. godine.

On je u 2014. godini sa selekcijom Srbije osvojio Evropsko prvenstvo i Svetsku ligu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.