Udovićić:Znao sam da veterpolsti neće razočarati

Izvor: N1 televizija, 24.Avg.2016, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovićić:Znao sam da veterpolsti neće razočarati

Vaterpolo reprezentacija osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Brazilu. Srbija nije briljirala u prvoj fazi, naprotiv. Remi sa Mađarima, remi sa Grcima, poraz od Brazila, pa zatim teške pobede nad Australijom i Japanom, odvele su Srbiju u četvrtfinale.

Redom su padali na putu ka cilju i ostvarenju sna, Španija, Italija i Hrvatska. Srbija trenutno može da se pohvali da je aktuelni šampion Olimpijskih igara, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Svetskog prvenstva, Evropskog prvenstva i da je, dva puta za redom, osvajala Svetsku ligu.

„Znao sam da vaterpolisti neće razočarati. Znam da će zvučati čudno, ali mi je negde oko srca bilo drago što ne igramo vrhunski“, rekao je bivši vaterpolista, a sada ministar sporta Vanja Udovičić i nastavio: „Dok sam ja bio igrač, pritisak u glavama je, uoči Olimpijskih igara, bio neverovatan. I sada postoji pritisak, ali su ovi momci našli način i taktiku da stignu do cilja“, istakao je Vanja Udovičić.

Devet velikih takmičenja, devet zlatnih medalja. Idemo dalje....
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.