Udovičić: Ne može se protiv Srbije

Izvor: RTS, 02.Avg.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Ne može se protiv Srbije

Selektor SAD Dejan Udovičić zadovoljan je pobedom svog tima nad Brazilom, ali kaže da skoro sigurno neće moći da slave protiv narednog protivnika u Kazanju – Srbije.
Vaterpolo reprezentacija Srbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kazanju igraće sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država, koja je u doigravanju savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Brazil sa 7:3.

Selektor SAD Dejan Udovičić bio je zadovoljan igraom svojih izabranika u doigravanju sa Brazilom.
"I jednima i drugima je ovo treće takmičenje i na izmaku smo snaga. Srbija je jedina ekipa koju skoro sigurno ne možemo da pobedimo. Za nas će to biti veliko iskustvo, čast nam je da igramo protiv nje. Realnost je takva i posle toga planiram da razigravam mlađe igrače. Naravno da znam srpske igrače, znamo se obostrano. Ona je najjača na prvenstvu", rekao je Udovičić, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.
Selekcija Srbije je zahvaljujući prvom mestu u svojoj grupi izborila direktan plasman u četvrtfinale.
Četvrtfinalni okršaj između Srbije i SAD igraće se u utorak od 20.30.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva

Izvor: Studio B, 03.Avg.2015, 11:47

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog šampionata koji se održava u ruskom Kazanju. U polufinalnoj utakmici srpski vaterpolisti pobedili su selekciju SAD sa 12:7.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.