Izvor: HotSport.rs, 26.Jul.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIM ZA ZLATO: Savić objavio spisak vaterpolista

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je danas spisak igrača za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.
Na Savićevom spisku nema promena u odnosu na tim koji je osvojio Svetsko prvenstvo u Kazanju i Evropsko prvenstvo u Beogradu.
Na spisku se nalaze: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović.
Stručni štab čine: selektor Savić, treneri Uroš Stevanović, Vladimir Pavlović i Stefan Ćirić, lekar Vladimir Harhaji i fizioterapeut Vladimir Radović.

 
OČEKIVANJA SU NAJVIŠA: Prethodnica Misije OKS otputovala za Rio
– Imali smo veoma dobre pripreme na kojima je bilo više igrača. Moram da kažem da sam jako zadovoljan kako su radili braća Rašović, Rističević, Ubović i Subotić, ali sam u ovom trenutku procenio da teret Rija treba da podnesu igrači sa dokazanim kvalitetom i iskustvom igranja velikih prvenstava, rekao je Savić.

 
The post TIM ZA ZLATO: Savić objavio spisak vaterpolista appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.