Stevanović: Nemamo šta da izgubimo

Izvor: TV Arena Sport, 29.Nov.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Nemamo šta da izgubimo

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca se u nedelju sastaje sa Pro Rekom, jednim od glavnih konkurenata za osvajanje Lige šampiona.

"Utakmica nam dolazi u nezgodnom trenutku, u padu forme. Bez pobede smo četiri meča. Gledaćemo pre svega sebe, nemamo šta da izgubimo i bitno je da napravimo pomak u odnosu na prethodni period i dodjemo do željene >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << forme", rekao je trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolje vaterpolo prenose.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz sveta fudbal obavezno pogledajte link vesti.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Stevanović: "Nemamo šta da izgubimo protiv Pro Reka"

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2014

Radnički se u nedelju sastaje sa Pro Rekom, jednim od glavnih konkurenata za osvajanje Lige šampiona, a evo šta su na konferenciji za novinare rekli trener Stevanović i kapiten Ćirić.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.