Srbija - Australija 2:1

Izvor: RTS, 31.Jul.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Australija 2:1

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra u Kazanju sa Australijom za prvo mesto u grupi u utakmici 3. kola D grupe prvenstva sveta. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
11.10 - Počeo je meč u Kazanju. 

Srbiji je posle dve pobede na startu šampionata potreban bod kako bi dobila lakšeg rivala u osmini finala, Brazil ili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kanadu.
Rival je osokoljen bodom protiv Crne Gore. Nova senzacija bila bi čudo, ipak, sigurno je da vaterpolisti sa petog kontinenta žele da iskoriste zamah dobijen bodom sa Crnom Gorom i možda naprave još jedno iznenađenje.
Srbija i Australija su se do sada sastajali 12 puta, a "kenguri" su uspeli samo jednom da ostanu neporaženi, na Svetskom prvenstvu u Rimu kada je bilo 8:8.
"Australija je plivački i fizički odlična ekipa. Naša prednost je što nemaju drugog centra, zbog čega dosta uplivavaju, ali ne verujem da mogu tako da izdrže sve četiri četvrtine. Australija ima 13 pođednako kvalitetnih igraca, ali je kvalitet na našoj strani", rekao je pomoćni trener vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović. 
Direktan prenos meča je na našem Prvom programu od 11 sati.
Tabela D grupe: Srbija 4 boda, Australija 3, Crna Gora 1, Japan 0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.