Šefik o Ćiriću: Ne bih trošio reči o njemu…

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefik o Ćiriću: Ne bih trošio reči o njemu…

Da se poštovanje ne zaslužuje navijačkom pripadnošću već požrtvovanjem, zalaganjem i nesebičnim davanjem sebe zarad uspeha tima čije boje brani, dokazao je Denis Šefik, Partizanovac kome se klanja armija Zvezdinih navijača.
(FOTO: I. Milutinović)
Spektakularnim pogotkom u poslednjoj sekundi finala Kupa Srbije, šutem preko celog terena, doneo je crveno–belima četvrti uzastopni pehar u poslednje dve sezone, a srpski vaterpolo doveo na naslovne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << inostranih medija.
Januarsko finale sa Radničkim ostavilo je neizbrisiv trag, ali pred Zvezdom su novi izazovi. Na redu je novo finale sa Radničkim, repriza prošlogodišnje plej–of serije.
Golom za anale, Denis je istovremeno, rastužio je Kragujevčane u čijim redovima igra i Aleksandar Ćirić, po godinama najbliži 38–godišnjem golmanu crveno–belih.
Posle decenije poznanstva, Šefik primećuje da se Ćirić ne menja.
Isti je kao i pre deset i više godina. Osnovna karakteristika mu je odbrana, i dan danas je među najboljim defanzivcima sveta. U svim klubovima za koje je igrao, uvek je bio među nosiocima igre, tako je i sada. Jedan je od glavnih karika igre Radničkog. Iskusan je, uvek pun motiva i željan pobede – kaže uz opasku, da se nada da će se ipak crveno–beli radovati posle finalne serije.
MOMAK BEZ MANE
Reči hvale iz bazena o sportskom rivalu, Denis prenosi i van „radnog mesta”.
Sjajan je momak. Gde god smo igrali zajedno, imali smo odličan odnos. Tako je i sada kada smo na suprotnim stranama bazena. Ne bih trošio reči o njemu… Najvažnije je da za njega ne može ništa loše da se kaže.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.