Savić uoči Crne Gore: Ogroman motiv na obe strane

Izvor: Press, 01.Dec.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić uoči Crne Gore: Ogroman motiv na obe strane

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, rekao je danas da očekuje neizvestan duel protiv Crne Gore u trećem kolu B grupe Svetske lige jer oba tima žele pobedu.
        Srbija je u prva dva kola bila bolja od Francuske i Španije, dok Crnogorci imaju trijumf protv Španaca, jer je meč u Francuskoj odložen nakon terorističkog napada u Parizu.
"Biće to skup velikih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << igrača u svetu vaterpola. Novi selektor, ogroman motiv, sastaju se iste škole vaterpola. Možda nismo uigrani koliko bismo voleli, ali su nam 14 igrača u inostranim klubovima. Srećom, odlično se poznajemo i moći ćemo da odigramo i na svežinu. Voleli bismo i jedni i drugi na završni turnir Svetske lige, jer bi to bila prava priprema za Olimpijske igre", rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.
Savić će na suprotnoj strani imati bivšeg saigrača iz reprezentacije, a sada novog selektora Crne Gore Vladimira Gojkovića.
Kapiten Živko Gocić ističe da očekuje pravu utakmicu između dva odlična tima.
"Nismo kompletni, ali nisu ni oni. Znam da žele pobedu pred svojom publikom koja bi ih približila finalnom turniru ali i mi razmišljamo o pobedi. Neće biti nekih iznenađenja, sve se zna, biće neizvesno do kraja", dodao je Gocić.
Golman Branislav Mitrović najavljuje da ekipa ide na novu pobedu.
"Ovo je možda i najteže gostovanje u Svetskoj ligi jer je rivalitet Srbije i Crne Gore možda i najveći u svetskom vaterpolu. Znam njihove želje, uradiće sve da dobiju. Znamo i naš kvalitet i sta hoćemo tako da odstupanja neće biti", zaključio je Mitrović.
Vaterpolisti Srbije igraće prvu zvaničnu utakmicu u Crnoj Gori protiv domaće selekcije, sutra od 18 sati u Budvi.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.