Savić osvežio sastav za Francuze

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić "osvežio" sastav za Francuze

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odlučio je da za utakmicu sa Francuskom u Svetskoj ligi odmori šestoricu šampiona Evrope i sveta.

"Odmorićemo malo igrače iz mađarskih klubova – Baneta i Stefana Mitrovića, Gocića, Ćuka i Aleksića kao i Mandića iz Pro Reka. Cenimo Francuze, pokazali su napredak i očekujem zavidan angažman ekipe u borbi za nove bodove što nam je glavni cilj u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << susretu", rekao je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Na Savićevomn spisku su: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Mateja Asanović, Nikola Jakšić, Gavril Subotić, Radomir Drašović, Slobodan Nikić, Duško Pijetlović, Andrija Prlainović, Filip Filipović, Sava Ranđelović, Strahinja Rašović i Viktor Rašović.

Srbija je u 1. kolu B grupe savladala Francusku sa 12:9, a nedavno na prvenstvu Evrope u Beogradu bilo je 16:8.

Srbija vodi u grupi sa maksimalnih šest bodova, ispred Crne Gore i Španije sa po tri i Francuske, koja je bez bodova.

Utakmica između Francuske i Srbije na programu je 16. februara u Strazburu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.