SAVIĆ POSLE POBEDE NAD CRNOM GOROM: Zadovoljan sam igrom, posebno odbranom

Izvor: Kurir, 02.Dec.2015, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIĆ POSLE POBEDE NAD CRNOM GOROM: Zadovoljan sam igrom, posebno odbranom

BUDVA - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je posle pobede nad Crnom Gorom (12:10) u Svetskoj ligi da je zadovoljan igrom ekipe, posebno u odbrani.

Srbija je savladala Crnu Goru u Budvi i zabeležila treći trijumf posle isto toliko mečeva u B grupi Svetske lige.

"“Posle upoznavanja u prvoj četvrtini, u drugoj i trećoj stekli smo prednost i četvrta deonica nije ni bila važna. Igrali smo odlično u odbrani, posebno sa igračem manje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crna Gora je izuzetna ekipa i ne bi trebalo je otpisati”", rekao je Savić posle meča.

Vaterpolista Srbije Filip Filipović bio je najefikasniji igrač u pobedničkom timu sa četiri gola. “

"U ovom trenutku smo bolji, ali od Crne Gore trebalo bi očekivati daleko bolje igre kada se uigraju, fizički spreme i budu kompletni. Malo nas je poremetio gol Ivovića u poslednjem sekundu treće četvrtine. Šuterski smo bili raspoloženi. Čestitam ekipi, posebno mladima Subotiću i Toholju koji su stoički odradili svoj deo posla”", naveo je Filipović.

Njegov saigrač Andrija Prlainović ističe sjajan ambijent na meču. “

"Odličan kraj sjajne sezone za naš reprezentativni vaterpolo. Bilo je uživanje igrati i verujem da su gledaoci zadovoljni. Sve je rešeno u drugoj četvrtini kada je napravljena razlika koja je sačuvana do kraja”", zaključio je Prlainović.

Vaterpolisti Srbije naredni meč u Svetskoj ligi igraju u gostima protiv Francuske 22. februara 2016. godine.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.