Remi Vojvodine i Jadrana pred razigravanje

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi Vojvodine i Jadrana pred razigravanje

U poslednjem kolu regularnog dela B grupe regionalne vaterpolo lige, Vojvodina i Jadran iz Herceg Novog su večeras na Slanoj bari odigrali bez pobednika - 11:11.

U izuzetno interesantnom duelu, koji nije imao nikakav rezultatski značaj, najbolji u redovima domaćih bio je Dušan Vasić sa 5 golova.

Marko Trkulja je postigao 3, a po jedan Miloš Maksimović, Nemanja Matković i Mirel Ćatović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Vojvodina je sa 11 bodova ostala na petoj poziciji u svojoj grupi i dalje takmičenje nastavlja u sa još šest timova koji su zauzeli neko od petog do osmog mesta, a to su splitski POŠK i Jadran, Budva, kotorski Primorac, mariborski Branik i zagrebački Medveščak. Prve četiri ekipe iz A i B grupe razigravaju za prvih osam mesta i već su izborili plasman u takmičenje sledeće godine, dok će to pravo steći posle razigravanja još i prve dve ekipe koje razigravaju od devetog do 15. mesta.

Za sada su od srpskih timova plasman obezbedili Radnički, Partizan i Crvena zvezda, a Vojvodina će to morati kroz razigravanje.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.