Policija podseća na zakonske propise i ponašanje za vreme vaterpolo turnira

Izvor: Bor030.net, 12.Jul.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija podseća na zakonske propise i ponašanje za vreme vaterpolo turnira

U peridu od 14. do 17. jula, u organizaciji Vaterpolo saveza Srbije i opštine Bor održaće se Međunarodni humanitarni vaterpolo turnir “Bor 2016”, na otvorenom bazenu Ustanove “Sportski centar Bor” u Boru, na kome će učestvovati muške seniorske reprezentacije Francuske, Španije, Italije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << href="http://www.vesti.rs/Gr%C4%8Dka/" class="contenturl">Grčke, Crne Gore, Brazila, Japana i Srbije.

Policijska uprava u Boru podseća građane da je zabranjeno unositi u sportski objekat pirotehnička sredstva, alkohol, upaljače, metalni novac i druge predmete koji mogu ugroziti učesnike sportske priredbe ili ometati sportsku manifestaciju.

Protiv lica koja ne poštuju zakonom propisane zabrane biće podnete adekvatne prijave.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Pripreme za vaterpolo turnir su u finišu. Karata još ima! [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 13.Jul.2016, 15:43

Pripreme oko velikog vaterpolo turnira u Boru su u samom finišu. Tribine su postavljene, bazeni spremni, a i karata u prodaji još ima...Sportski centar “Bor” sprovodi poslednje pripreme oko vaterpolo turnira. Regularnih karata za sve utakmice u prodaji još ima, ali ne i vip ulaznica za finale....

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.