Počela prodaja karata za Međunarodni vaterpolo turnir Bor 2016

Izvor: Bor030.net, 07.Jul.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za Međunarodni vaterpolo turnir Bor 2016

Kao što je i najavljeno, danas je u turističkoj agenciji “Aster” počela prodaja karata za Međunarodni vaterpolo turnir “Bor 2016” koji će se od 14. do 17. jula održati na bazenima Ustanove Sportski centar Bor.

Prodaja ulaznica se obavlja u agenciji “Aster “- ul. Moše Pijade br. 50/8 (preko puta Doma kulture, treći red kućica iz pravca Borskog okruga).

Cena ulaznice tokom “regularnih dana” za tribine je 300 dinara, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << za VIP tribinu 500 dinara.

Za finalne utakmice cena je malo viša i iznosi 400 dinara za tribine i 600 dinara za VIP.

S obzirom na to da je turnir humanitarnog karaktera, sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je kupovini aparata za Dečiju univerzitetsku kliniku u Beogradu, a provizije se odrekla i agencija preko koje ide prodaja ulaznica.

Interesovanje za ulaznice je prvog prodajnog dana bilo je veliko, a greškom organizatora karte za popodnevnu sesiju u petak 15. jula i za finalne utakmice nisu bile u prodaji.

Bor će ugostiti osam svetskih reprezentacija i to: Brazil, Japan, Francusku, Španiju, Italiju, Crnu Goru, Grčku i Srbiju.

Ovo je poslednji vaterpolo turnir koji se održava pred XXXI Olimpijske igre u Rio de Žaneiru zbog čeka ima izuzetan značaj za sve reprezentacije.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.