POLUFINALE KUPA U VATERPOLU: Zvezda protiv Radničkog

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUFINALE KUPA U VATERPOLU: Zvezda protiv Radničkog

Novi pehar je lepši od prethodnog. Lepo bi stajao u vitrinama posle trofeja 2012. i 2013. Očekujem veliku borbu i finale s Partizanom, rekao je predsednik Zvezde

Finalni turnir Kupa Srbije za vaterpoliste biće održan danas i sutra u Bečeju. U prvom polufinalu sastaće se Partizan i Vojvodina (18.00), a u drugom Crvena zvezda i Radnički (20.00).

- Novi pehar je lepši od prethodnog. Lepo bi stajao u vitrinama posle trofeja 2012. i 2013. Očekujem veliku borbu i finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s Partizanom - rekao je predsednik Zvezde Viktor Jelenić, dok je član uprave Radničkog Marko Bogdanović posle četiri izgubljena finala protiv crveno-belih istakao:

- Obe ekipe su pretrpele značajne promene, u ovim sastavima se još nisu sastajale. Naš cilj su domaći trofeji, evo šanse za prvi.

U Partizanu prihvataju ulogu favorita protiv Novosađana.

- Ne bežimo od uloge favorita turnira, ali razmišljamo samo o polufinalu - poručio je prvi čovek crno-belih Aleksandar Šoštar.

(S. R.)
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.