Niški vaterpolo klub Nais domaćin završnog turnira Kupa Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški vaterpolo klub Nais domaćin završnog turnira Kupa Srbije

Vaterpolo klub Nais biće domaćin završnog turnira Kupa Srbije za seniore i seniorke, odlučeno je danas na sastanku u Vaterpolo savezu Srbije.

"Fajnal for" na programu je 14. i 15. decembra ove godine, dok je finale u konkurenciji dama zakazano za 15. decembar.

Ovakva odluka nacionlanog saveza još jedan je pokazatelj da se u niškom vaterpolu dobro radi.

Izuzetno smo počastvovani što smo ponovo dobili priliku da organizujemo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << značajan turnir, kao što je završnica Kupa Srbije za seniore i finale Kupa za seniorke. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugostiti najbolje srpske timove, biće to pravi vaterpolo spektakl. Naš klub se već pokazao kao dobar domaćin i organizator velikih turnira. Više puta smo ugostili najbolje svetske reprezentacije, ekipe iz zemlje i regiona. Svi timovi imali su samo reči hvale za oraganizaciju i fenomenalnu atmosferu, koja na našem bazenu nikada nije izostala, te se nadamo da će i ovog puta biti tako, ističe predsednik Vaterpolo kluba Nais Milan Krstić.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.