Ne menja se 13 odabranih: Savić objavio spisak za OI

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne menja se 13 odabranih: Savić objavio spisak za OI

Treći put zaredom na nekom velikom takmičenju, vaterpolo reprezentacija Srbije igraće sa potpuno istim timom.

Ekipa koja je uzela zlato na Svetskom prvenstvu u Kazanju i ove godine na EP u Beogradu, pokušaće da nastavi niz i Srbiji konačno donese i olimpijski zlatnu medalju.

Ove momke svi već znate: Gojko Pjetlović, Branislav Mitrović (golmani), Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pjetlović, Slobodan Nikić, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović.

„-Imali smo veoma dobre pripreme na kojima je bilo više igrača. Moram da kažem da sam jako zadovoljan kako su radili braća Rašović, Rističević, Ubović i Subotić ali sam u ovom trenutku procenio da teret Rija treba da podnesu igrači sa dokazanim kvalitetom i iskustvom igranja velikih prvenstava”, rekao je selektor Dejan Savić.

Najiskusniji u ekipi je Živko Gocić sa 34 godine, dok najmlađi Nikola Jakšić ima samo 19.

Srbija je na OI u Londonu 2012. bila bronzana, kao i u Pekingu 2008.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.