Ljudi, OVO je normalno: Srpski vaterpolista ide na svadbu kod hrvatskog

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, OVO je normalno: Srpski vaterpolista ide na svadbu kod hrvatskog

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

U vaterpolu je sve tako normalno. Pogotovo kod srpskih vaterpolista. A tek u njihovom rivalstvu sa hrvatskim kolegama.

Uvek kada se susretnu ove dve reprezentacije priča se o evropskom vaterpolo klasiku, a tenzije su svuda, samo ne u bazenu. Srbija je poslednjom pobedom nad Hrvatskom u finalu Olimpijskih igara zadala još jedan poraz "kocakstima", i serija dobrih rezultata naše >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << selekcije ni na koji način ne narušava odnose među igračima.

Naprotiv.

To je na najbolji mogući način opisao Duško Pijetlović u razgovoru za "Informer".

- Oni su nama rivali u bazenu, ali van njega imamo normalan odnos. To su sve okej momci, čak treba i da idem na svadbu kod Sandra Sukna - otkrio je Pijetlović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljudi OVO je normalno Srpski vaterpolista ide na svadbu kod hrvatskog

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2016

Još jedan dokaz da kad igraju Srbija i Hrvatska u vaterpolu tenzija ima svuda - samo ne u bazenu..U vaterpolu je sve tako normalno. Pogotovo kod srpskih vaterpolista. A tek u njihovom rivalstvu sa hrvatskim kolegama...Naprotiv...To je na najbolji mogući način opisao Duško Pijetlović u razgovoru...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.