Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ U VATERPOLU: Riječani prejaki za Partizan

Partizan je u četvrtom kolu Lige šampiona na svojoj Banjici pred punim tribinama poražen od Primorija 11:7 (3:2, 2:2, 3:2, 3:1).

Mladi tim Partizana dobro se držao skoro tri četvrtine protiv na papiru kvalitetnijeg i iskusnijeg sastava. Izabranici Vladimira Vujasinovića su 24 minuta stizali prednost Rječana, da bi ih greške u posldnja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dva i po minuta treće i poečtkom četvrte četvrtine koštala poraza. Meč je čini se rešen kada je Manojlović skrivio peterac, a Primorije preko Sukna povelo sa 8:6. U sledećem napadu Elez je povisio do tad na maksimalnih „plus tru“ – 9:6.
Ispotavilo se da su tri gola viška bila nenadoknadiljiva za crno-bele, koji su se svim silama trudili da smanje rezultat, ali sem gola Mandića, ostali igrači su bili bez učinka u završnici. Sa druge strane precizni su bili Burić i Sukno sa pet metara, čime je hrvatski tim stavio tačku na ovaj meč.
PARTIZAN – PRIMORIJE 7:11 (4:5)
Bazen: Banjica. Geladalaca: 1.600. Sudije: Teiksipo (Španija), Naumov (Rusija). Igrač više: Šartizan 12 (4), Primorije 14(7). Peterci: Primorije 2(2)
PARTIZAN: Rističević (osam odbrana), Gilen, Mandić 1, Vico, Subotić 3, Repanović, Gogov 1, Jakšić, Manojlović 1, Tanasković, Stojanović 1, Asanović, Brakočević.
PRIMORIJE: Vićan (14 odbrana), Burić 2, Radu, Krapić, Buljubašić, Sukno 4(2), Muslim 2, Petrović 1, Mudražija, Elez 1, Peroš, Garsija 1, Lazović.
hotsport.rs – A.Đ.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Radnički poražen u Breši

Izvor: KGsport.info, 28.Jan.2015

Na izuzetno „vrućem“ gostovanju italijanskoj Breši, vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca pretrpeli su poraz, rezultatom 9:6, u četvrtom kolu Lige šampiona.. Šumadinci su poveli posle pet minuta igre, preko Dušana Markovića, ali im je to, ispostavilo se, bilo jedino vođstvo na utakmici....

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.