Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ U VATERPOLU: Nakon Partizana poražen i Radnički

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili su večeras kao gosti od ekipe italijanske Breše sa 9:6 (1:1, 3:2, 3:2, 2:1), u utakmici 4. kola A grupe Lige šampiona.

Srpski tim pretrpeo je treći poraz i udaljio se od plasmana na završni turnir, dok je Breša ostvarila prvu pobedu, nakon dva remija i jednog poraza, piše tanjug.
Junak susreta u Breši bio je petostruki strelac Preskuti, Napolitano je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << postigao dva, a Molina i Rico po jedan gol za domaćina, dok su pogotke za Radnički postigli Dedović i Ćuk po 2, Marković i Petković.
Kragujevčeni u narednoj utakmici 11. februara dočekuju mađarski Eger, dok Breša u italijanskom derbiju gostuje favoritu Pro Reku.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Vaterpolo,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KORAK DALJE OD ZAVRŠNICE: Radnički poražen u Breši

Izvor: Kurir, 29.Jan.2015

Junak susreta u Breši bio je petostruki strelac Preskuti..Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog izgubili sukao gosti od ekipe italijanske Breše sa 9:6 (1:1, 3:2, 3:2, 2:1), u utakmici 4. kola A grupe Lige šampiona...Srpski tim pretrpeo je treći poraz i udaljio se od plasmana na završni turnir,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.