Juniori sa Hrvatima u polufinalu EP

Izvor: HotSport.rs, 28.Avg.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniori sa Hrvatima u polufinalu EP

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Tbilsiju, pošto je u četvrtfinalu sa 12:0 (2:0, 3:0, 2:0, 5:0) savladala selekciju Grčke. Protivnik u polufinalu našim momcima biće selekcija Hrvatske, koja je sa 9:7  bila bolja od Španije . >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
FOTO: STARSPOT

Izabranicima Vladimira Vujasinovića prijao je dan pauze, a i očigledno je da su daleko kvalitetniji od vršnjaka iz Grčke.
Boje srbije brane:  Vitorović, Gogov, Asanović, Radulović, Jakšić, Manojlović,Repanović, Lekić, Drašović, Stojanović, Gvozdanović, Subotić i Dobožanov.

 
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Vladimir Volkov se kladio i pare zaradio (FOTO)


Stamenković: „Grobari“ su isprovocirali naše navijače


Ana Ivanović: Mislila sam da mogu daleko da doguram






Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juniori Srbije u polufinalu EP

Izvor: Akter, 28.Avg.2014

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale prvenstva Evrope u Tbilisiju savladavši danas u četvrtfinalnoj utakmici selekciju Grčke sa 12:0 (2:0, 3:0, 2:0, 5:0)..Protivnik Srbije u borbi za finale biće bolji iz duela Hrvatska - Španija.

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.