Italijanska tuga za Hrvate: Azuri dominirali i prošli u polufinale prvenstva Evrope!

Izvor: Blic, 23.Jul.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanska tuga za Hrvate: "Azuri" dominirali i prošli u polufinale prvenstva Evrope!

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske, koja je bila jedna od favorita, eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj pošto je poražena od selekcije Italije sa 8:7 (1:1, 3:2, 2:2, 2:2).

Italijani su jedini imali prednost na utakmici, a Hrvati su pet puta dolazili do izjednačenja, ali nisu uspeli da dođu do vođstva, jer su "azuri" uvek bili prisebni kada im protivnik zapreti.

Prvi polufinalnisti su u dva navrata imali po dva gola prednosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pa na rezultatu 8:6 hrvatska reprezentacija nije mogla da se vrati, iako je imala priliku i tada da poravna, ali je golman Tempesti još jednom pokazao da je nerešiva enigma, makar na ovom meču.

Aleks Đorđeti i Pijetro Filjoli su postigli po dva gola, dok su Di Fulvio, Fondeli, Luongo i Aikardi po jednom zatresli mrežu. Kod Hrvata tri pogotka je upisao Sandro Sukno, dok su Lončar i Muslim dali po dva.

Italijanska selekcija će se za finale prvenstva Evrope boriti protiv domaćina Mađarske, dok u drugom polufinalu igra Crna Gora protiv boljeg iz duela Srbije i Grčke.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Italijanska tuga za Hrvate: Silni "azuri" prošli u polufinale prvenstva Evrope!

Izvor: Blic, 23.Jul.2014

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske, koja je bila jedna od favorita, eliminisana je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj pošto je poražena od selekcije Italije sa 8:7 (1:1, 3:2, 2:2, 2:2)...Italijani su jedini imali prednost na utakmici, a Hrvati su pet puta dolazili do izjednačenja, ali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.