EP: Vaterpolisti Srbije u grupi sa Hrvatskom

Izvor: Radio 021, 04.Okt.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Vaterpolisti Srbije u grupi sa Hrvatskom

Muška vaterpolo reprezentacija Srbije igraće na predstojećem Evropskom prvenstvu u grupi B zajedno sa Hrvatskom, Francuskom i Maltom, odlučeno je žrebom u Skupštini grada Beograda.

U B grupi takmičiće se Crna Gora, Španija, Holandija i Slovačka. U grupi C Italija, Rumunija, Nemačka, Gruzija, dok će u grupi D igrati Mađarska, Grčka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rusija i Turska.

Na kontinentalnom šampionatu u Beogradu takmičiće se i 12 ženskih nacionalnih reprezentacija. Vaterpolistikinje Srbije igraće u grupi B sa Hrvatskom, Italijom, Francuskom, Nemačkom i Španijom. U grupi A nalaze se Holandija, Mađarska, Rusija, Grčka, Portugalija i Turska.

Vaterpolo prvenstvo Evrope u Beogradu biće održano od 10. do 23. januara 2016, a titule brane Srbija u muškoj i Španija u ženskoj konkurenciji. Svi mečevi biće odigrani u KOMBANK Areni.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Srbija u grupi s Hrvatskom, Francuskom i Maltom

Izvor: Politika, 04.Okt.2015

Na žrebu u Skupštini grada Beograda određeno da će na Evropskom prvenstvu (10-23. junuar) iduće godine naše vaterpolistkinje biti u u skupu sa Španijom, Italijom, Nemačkom, Francuskom i Hrvatskom..Vaterpolisti Srbije, svetski prvaci, odbranu titule evropskog šampiona kao domaćini (Beograd,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.