Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2014, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP - Savić kao Van Gal, Srbija iz pepela do finala!

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Mađarskoj nakon spektakularnog duela sa Crnom Gorom i preokreta za koji je u ogromnoj meri zaslužan Dejan Savić koji je zamenio golmana pre poslednje deonice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Savić kao Luj van Gal: Izmena golmana koja je upropastila napad Crne Gore!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2014

Vaterpolo je večeras dobio svog Luja van Gala! Selektor Srbije Dejan Savić je na početku poslednje četvrtine polufinala Evropskog prvenstva zamenio možda i najboljeg pojedinca dosadašnjeg toka turnira iz svojih redova Gojka Pijetolovića i u vatru ubacio nezagrejanog Branislava Mitrovića. Na taj...

Nastavak na MozzartSport.com...

EP: Srbija u finalu!

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2014

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva u Mađarskoj pobjedom nad Crnom Gorom poslije velikog preokreta 10:9 (3:5, 1:2, 3:2, 3:0)!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.