Dok Dejan Savić reč nije rekao o finalu, selektor Hrvatske opasno “naložio” naciju na pobedu protiv Srbije

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok Dejan Savić reč nije rekao o finalu, selektor Hrvatske opasno “naložio” naciju na pobedu protiv Srbije

Potpuno drugačije raspoloženje kod selektora Hrvatske i Srbije uoči finala vaterpolo turnira koje počinje u 23 časa.

Dok se selektor najbolje ekipe u vaterpolu koje planeta u ovom trenutku ima Dejan Savić povukao i samo čeka meč koji bi njega i njegovu selekciju promovisao i zvanično u besmrtnu, pucaju izjave optimizma iz rivalskog tabora.

Dejan Savić ćuti uoči finala, ne želi da da izjavu pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << duel svoje karijere, kaže govoriće posle meča.

Ali, Ivica Tucak širi optimizam od Rija do Hrvatske. Komšije su ovaj meč koji im je delovao kao nemoguć za dobijanje promenile mišljenje, sada se uveliko priča o pobedi nad Srbijom.

Foto: AP/Tanjug

- Duboko sam uveren u osvajanje zlatne medalje, ali već sada imamo činjenicu zlatnog sjaja. U reprezentaciji je desetak igrača koji će u Tokiju 2020. biti u naponu snage - rekao je vrlo optimistični Ivica Tucak, svojevremeno igrač Crvene zvezde.

- Za nas nema prošlosti, samo ovaj trenutak, finale OI. Imamo ogroman kvalitet, i puno ćemo se pitati u finalu. Možda zvučim kao lud čovek, ali ni onda nismo bili toliko lošiji od njih. Tadašnje greške nisu svojstvene današnjoj ekipi. Danas smo puno skoncentrisaniji - poručio je Tucak uoči meča.

Foto: Marko Todorović

P.S. Srbija je u 34 meča sa Hrvatskom slavila na 22! Mislite i o tome.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Hrvatski selektor: "Bolji su, ali ono je bilo klanje i čupanje za glavu"

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2016, 00:36

Srbija je slavila sa 11:7 protiv Hrvatske, a evo izjave hrvatskog selektora nakon meča...Osvojili smo još jedno zlato, ono koje je nedostajalo Srbiji otkako je samostalna država...Pobedili smo Hrvate u finalu, bili smo daleko bolji, a evo utisaka nakon utakmice hrvatskog selektora, Ivice Tucaka..."Nije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.