Delfini spremni za SAD i Udovičića, ne shvataju ozbiljno njegove reči

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delfini spremni za SAD i Udovičića, ne shvataju ozbiljno njegove reči

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra u sredu (20.30) meč četvrtfinala Svetskog prvenstva sa Sjedinjenim Američkim Državama, selekcije koju sa klupe predvodi Dejan Udovičić.

Selektor našeg rivala je pred predstojeći duel pokušao da skine pritisak sa svojih izabranika.

„Ovde (u Kazanju) možemo da pobedimo sve osim Srbije. Samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nas ne rasture”, rekao je Udovičić.

To ipak pomoćnik našeg selektora Dejana Savića, Uroš Stevanović, ne shvata ozbiljno.

„Znamo Dejana, cilj je da svoje rastereti, nas pritisne i onda pokuša da iznenadi. Nećemo nasesti tome. Najviše strahujem od Mana kojeg selektor Savić odlično poznaje. Verujem u iznenađenja pa i da golman Baron čuva mrežu protiv nas jer je bio odličan u duelu sa Italijom”, rekao je Stevanović.

U 12 zvaničnih utakmica Srbija je od SAD izgubila samo jednom, na Olimpijskim igrama u Londonu, kada u sastavu nije bilo našeg sadašnjeg kapitena Slobodana Nikića.

„Nikada nisam izgubio od Amerikanaca. Udovičić se sigurno neće predati .Azevedo, Kupido i Man su udarne igle. Dobar su spoj mladosti i iskustva”, smatra Nikić.

Zdravstveni bilten je diobar, raspoloženje takođe. Vaterpolisti imaju opomenu iz Barselone 2013 kada su posle tri dana odmora ostali bez polufinala u duelu sa Crnom Gorom.

„Izvukli smo neke pouke iz tog meča. Niko Amerikancima ništa neće reći ako izgube od Srbije, a nama je cilj medalja. Nezgodni su, odlična odbrana, šuterima neće biti lako”, objašnjava Duško Pijetlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELFINI U GLAS: Nezgodni su Ameri, nećemo ih potceniti!

Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015

Grupna faza SP u Kazanju je završena, završava se daans i trodnevni odmor. Sledi najvažniji duel na svakom šampionatu – četvrtfinale. Sutra u 20.30 Srbija igra sa Amerikom.. . . Šesti susret ove sezone, četiri nevažna, pripremna, su dobili Amerikanci,peti važan, u Bregamu, u Svetskoj ligi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.