Da li ste ikada videli rezultat 6:6? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste ikada videli rezultat 6:6? (VIDEO)

Ludilo u Numansiji, za jedno poluvreme postignuto 10 golova, domaći fudbaleri od 84. minuta postigli tri pogodaka i došli do remija

Ako postignete šest golova i to na gostovanju, pobeda vam je zagarantovana – ovako su verovatno razmišljali i fudbaleri Luga, ali se meč sa Numansijom na kraju završio rezultatom koji je primereniji vaterpolo, a ne fudbalskoj utakmici – 6:6.

Prvo poluvreme uopšte nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nagoveštavalo da će ova utakmica biti specifična – postignuta su samo dva gola i timovi su bili izjednačeni, ali onda pravi pljusak golova u drugih 45 minuta. Lugo je do 84. minuta postigao pet, a Numansija dva pogodaka i delovalo je kao da su gosti sigurni sa tri gola prednosti.

Onda je usledio furiozni period domaćina i igrači Numansije su za osam minuta tri puta zatresli mrežu protivnika i obezbedili jedan bod. A postigli su ljudi šest golova.

Pogledajte golove sa ove nesvakidašnje utakmice.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Da li je ovo najluđa fudbalska utakmica ikad? Postignuto 10 golova za poluvreme! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014

Utakmica između Numansije i Luga završena je rezultatom 6:6 *U drugom poluvremenu postignuto 10 golova * Domaći fudbaleri su u poslednjih devet minuta susreta postigli tri pogodaka i došli do remija *Pogledajte golove sa ove neverovatne fudbalske utakmice..(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.