Acibadem uz srpske vaterpoliste

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acibadem uz srpske vaterpoliste

Vaterpolo savez Srbije dobio je novog sponzora. Reč je o renomiranoj klinici ACIBADEM koja će voditi medicinsku brigu o našim vaterpolistima. Ugovor je potpisan na četiri godine.

Foto: Promo/VSS

Klinika Acibadem poznata je po tome što mnogo ulaže u sport o čemu svedoči podatak da podržava oko 50 sportskih klubova i organizacija širom sveta.

U Vaterpolo savezu Srbije ističu veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadovoljstvo postignutom saradnjom:

"Veoma nam je drago što će jedna tako uspešna kompanija za pružanje zdravstvene zaštite voditi računa o našim reprezentativcima. Dobro je poznato da klinika Aacibadem obezbeđuje detaljnu dijagnostiku i da poseduje najsavremeniju tehnologiju i vrhunsku infrastrukturu što je od izuzetnog značaja kada je profesionalni sport u pitanju. Uspostavljanje ove saradnje obezbedili smo još jedan od preduslova da vaterpolo reprezentacija Srbije i u budućnosti ostvaruje vrhunske rezultate", konstatovao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marijan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.