Antivakseri platili istraživanje o vakcinama

Izvor: Domino Magazin, 07.Okt.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antivakseri platili istraživanje o vakcinama

I šokirali se kada su stigli rezultati

Posle dvadesetak godina ludila, neproverenih informacija i teorija zavere sada se otprilike celokupna medicinska struka slaže da niti jedna vakcine nema nikakve veze sa autizmom.

Brojna istraživanja su to potvrdila iznova i iznova.

Ali pokret antivaksera nikako da nestane. Zapravo, kao da je sve više ljudi koji se protive vakcinaciji iz nekog, samo njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << znanog razloga. Tako je jedna od ovakvih grupa po imenu SafeMinds platila veliko istraživanje koje je trebalo da pronađe vezu između snetnji u neurološkom razvoju i vakcina. Studija je trajala šest godina, a rezultati su ih pomalo šokirali.

Recimo, zato što čak ni njihovo poručeno istraživanje nije pronašlo ama baš nikakvu korelaciju između vakcina i autizma niti drugih neuroloških bolesti.

Ali nekim ljudima nema pomoći. Tako su predstavnici organizacije saopštili da to ne menja ništa i da su oni i dalje protiv vakcina. Divota...

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.