Vučić danas razgovara sa zvaničnicima Stejt departmenta

Izvor: Blic, 13.Jul.2012, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas razgovara sa zvaničnicima Stejt departmenta

VAŠINGTON - Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, sastaće se danas sa zvaničnicima Stejt departmenta, javlja dopisnik Tanjuga iz Vašingtona.

Vučić, koji je u SAD doputovao u utorak, danas će imati susrete sa predstavnicima Stejt departmenta, a sutra se vraća u Beograd.

Vučić će danas imati razgovare u Stejt >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << departmentu sa zvaničnicima zaduženim za Balkan, saznaje Tanjug.

Kako je dopisniku Tanjuga rekao portparol Evropskog biroa u Stejt departmentu Robert Hilton, Vučić će imati susret sa zvaničnicima tog biroa koji su zaduženi za Balkan.

Vučića bi, kako se saznaje, trebalo da primi Tina Kajdanov, glavna zamenica pomoćnika državne sekretarke Hilari Klinton zadužena za evropske i evroazijske poslove.

Još nije poznato da li će lider Srpske napredne stranke imati razgovore i u drugim američkim institucijama u Vašingtonu.

Povezane vesti: Vučić: Nikolić u Briselu štitio državne interese, vlada poznata do ponedeljka File: Budući da je Srbija sada kandidat, treba da jasno stavimo do znanja šta se od nje očekuje Nikolić: Želimo da ukinemo prednost koju DS ima u Briselu
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.