Vlada SAD je bankrotirala ali ne objavljuje, priprema se za masovne nemire

Izvor: 011vodič.com, 21.Apr.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada SAD je bankrotirala ali ne objavljuje, priprema se za masovne nemire

Korporativna vlada SAD u Vašingtonu D.C. nije izvršila isplatu 31. marta i dobila je rok do 17. aprila da to učini, ali nije uspela, navode izvori kineske vlade i CIA-e. Iz toga sledi da je korporativna vlada SAD bankrotirala. Međutim, vlast u Vašingtonu ne namerava da se preda tako lako.
To se može uočiti i u korporativnoj propagandi širom sveta i vestima u kojima se izveštava o susretu MMF-a >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Svetske banke u Vašingtonu koji je trajao od 16. do 18. aprila. U izveštajima za javnost se ne pominje bankrot već da 19 od 20 G20 država zahteva od SAD da odustanu od svog veta na Svetsku banku i MMF. Drugim rečima, lideri 19 od 20 najvećih ekonomija su javno iskritikovali vladu SAD.
Novi set sastanaka između Društva belog zmaja (WDS) i predstavnika kineske komunističke vlasti prošle nedelje  se završio sporazumom kojim će Kina dobiti 20% glasačkog udela u novom sistemu pod uslovom da cilj Kine ne bude svetska hegemonija. Postoji još mnogo stvari o kojima se raspravljalo a koje ne mogu još uvek da se objave iz bezbednosnih razloga.
Suština priče jeste da su hazarski gangsteri pridobili prava različitih plemićkih porodica širom sveta da iskoriste njihovo zlato za podržavanje finansijskih sredstava radi ogromne denominacije. Takav jedan slučaj je pomenuo lord Blekhit 2012. godine.

Drugim rečima, prosperitet u SAD i Evropi nakon rata je plaćen zlatom koje je bespravno dobijeno od drevnih neevropskih plemićkih porodica. Ove porodice su tražile svoje zlato nazad, a upravo nemogućnost vraćanja ovog zlata je dovela do bankrota korporativne vlade 17. aprila.
Evropski plemići su se dogovorili sa svojim istočnim kolegama i upravo zato su Engleska, Francuska, Nemačka, Italija, Švajcarska itd. ignorisale negodovanje SAD zbog pridruživanja novoj kineskoj Azijskoj banci za infrastrukturna ulaganja.
S obzirom na navedeno, jasno je zašto u SAD dolazi do raznih radikalnih aktivnosti kao što je premeštanje komande NORAD-a na planinu Šajen zbog mogućeg „napada elektromagnetnim pulsom“.
Takođe su pokrenute spekulacije oko zatvaranja niza Walmart-ovih prodavnica u SAD koje se nalaze blizu vojnih baza SAD.
Izvori CIA-e navode da se ispod ovih prodavnica grade podzemni bunkeri u koje će se elita sakriti. Međutim, izvor iz Pentagona kaže da će se Walmart centri pripremati da postanu distribucioni centri za hranu i druge esencijalne namirnice kada dođe do resetovanja bankarskog sistema. Vreme će dati pravi odgovor.
Tu je i premeštanje Federalnih rezervi iz Njujorka u Čikago. Očigledno je da nije u pitanju neka obična finansijska kriza.
Ipak, nemojte se plašiti, neće biti smaka sveta. Za 99,99% ljudi ovo će biti vreme velikog oslobođenja od dužničkog ropstva.
#webtribune
The post Vlada SAD je bankrotirala ali ne objavljuje, priprema se za masovne nemire appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.