(VIDEO) ŠTA JE SA LEOM: Mesiju i dalje otečeno stopalo iako snimci kažu da je sve u redu

Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠTA JE SA LEOM: Mesiju i dalje otečeno stopalo iako snimci kažu da je sve u redu

Selektor "gaučosa" Tata Martino objasnio zašto je najbolji igrač presedeo na klupi meč sa El Salvadorom

Lionel Mesi je sa klupe odgledao subotnji prijateljski meč u Vašingtonu u kome je Argentina savladala El Salvador 2:0 (0:0).

Najbolji argentinski fudbaler i dalje ima problem sa stopalom, zbog koga je prošle nedelje dignuta uzbuna i među "gaučosima" i na Nou Kampu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mesi se i tada žalio na bol, ali je snimanjem stopala utvrđeno da je sve u redu.

"Nije mogao da trenira. Snimci nisu pokazali ništa, ali stopalo mu je bilo tako otečeno da nije mogao da obuje kopačku. Nismo hteli ništa da rizikujemo, a moguće je da neće igrati ni u u utorak protiv Ekvadora. Nećemo ništa da rizikujemo", rekao je selektor Argentine Herardo Tata Martino.

http://www.youtube.com/watch?v=h-v1XsD1js4

Golove za Argentinu u pobedi nad El Salvadorom postigli su Ever Banega u 54. minutu i Federiko Mansueljo u 88.

Utakmicu je obeležio i veliki kiks organizatora, koji je pustio kazahstansku umesto himne El Salvadora.

http://www.youtube.com/watch?v=8On9WYEApwc

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi pauzira zbog otoka na stopalu

Izvor: B92, 29.Mar.2015

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi presedeo je meč reprezentacije sa El Salvadorom na klupi...Selektor ’Gaučosa’ Herardo Tata Martino nije želeo da rizikuje sa Mesijem, koji je zadobio manju povredu na prvom treningu Argentine...Njemu u Vašingtonu nije ustanovljeno nikakvo oštećenje, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.