UMALO-OKRSAJ-NA-NEBU-Americki-lovci-presreli-sestorku-ruskih-migova-35-iznad-Aljaske

Izvor: medio.rs, 20.Sep.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO-OKRSAJ-NA-NEBU-Americki-lovci-presreli-sestorku-ruskih-migova-35-iznad-Aljaske

VAŠINGTON - Šest ruskih borbenih aviona MiG 35, ušlo je u petak u "identifikacionu zonu vazdušne odbrane" SAD. U blizini Aljaske presreli su ih američki i kanadski borbeni avioni, saopštili su američki zvaničnici.

Iako su ruski avioni i ranije ulazili u zonu, ovo je "prvi put za dugo vremena" da su borbeni avioni prošli kroz ovu oblast, rekao je za AFP neimenovani zvaničnik. Ruski avioni napustili su oblast >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bez incidenata, dodao je on.

Podsetimo, i Švedska je juče prenela protest Rusiji zbog upada dva ruska borbena aviona u vazdušni prostor te zemlje, saopštilo je švedsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD presrele ruske borbene avione

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2014

Šest ruskih borbenih aviona MiG 35, ušlo je u petak u „identifikacionu zonu vazdušne odbrane“ SAD.. . U blizini Aljaske presreli su ih američki i kanadski borbeni avioni, saopštili su američki zvaničnici.. Iako su ruski avioni i ranije ulazili u zonu, ovo je „prvi put za dugo vremena“...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.