Trampovi doputovali u Vašington na inauguraciju

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampovi doputovali u Vašington na inauguraciju

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je oko podne po lokalnom vremenu u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je oko podne po lokalnom vremenu u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.Tramp je u pratnji supruge Melanije i drugih članova porodice sleteo u vojnu Bazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Endrjus u Merilendu, vojnim avionom u kojem nije bilo novinara.Novi predsednik ima zgusnut raspored i uoči sutrašnje zvanične inauguracije. On će imati ručak sa svojim tranzicionim timom u hotelu koji poseduje u Vašingtonu, a zatim će položiti venac na nacionalnom groblju Arlington i prisustvovati koncertu u Linkoln memorijalu, spomen-kompleksu izgrađenom početkom 20. veka u čast Abrahama Linkolna. ;Današnji obaveze završiće prijemom za VIP goste uz sjaj sveća, a noć će provesti u predsedničkoj gostinskoj kući, prekoputa Bele kuće.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Melanija prvi put zvanično u Vašingtonu

Izvor: Press, 20.Jan.2017, 12:07

Melanija i Donald Tramp doputovali su juče u Vašington. Sve je spremno za inauguraciju. Trampovi su pozdravili okupljene, a gospođa Tramp je bila na visini zadatka. . foto: zena.blic.rs. Melanija se pojavila u crnoj odevnoj...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.