Tramp odustao od masovnih deportacija, ali...

Izvor: B92, 26.Avg.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp odustao od masovnih deportacija, ali...

Vašington -- Kandidat republikanaca za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da ne bi dozvolio imigrantima bez dokumenata da dobiju državljanstvo, iako ih ne bi proterao.

Tramp je odustao od nekadašnjeg poziva na masovnu deportaciju 11 miliona imigranata bez dokumenata, ali je u sinoćnjem intervjuu televiziji Foks njuz izjavio da im, ako postane predsednik, ne bi dozvolio ni da dođu do državljanstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na skupu u Nju Hemšpiru on je ponovo obećao da će izgraditi veliki zid duž granice s Meksikom, preneo je Glas Amerike.

Tramp je svoju demokratsku rivalku Hilari Klinton optužio za rasizam, navodeći da "crnačke birače doživljava samo kao glasove, a ne ljudska bića dostojna bolje budućnosti".

Hilari Klinton je istakla da njen republikanski protivnik "podržava ekstremizam i predstavlja distopijsku viziju podeljene Amerike“ i da je njegova kampanja zasnovana na „predrasudama i paranoji".
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton,   Donald Tramp

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.