Timošenko otkazala posetu SAD, niko neće da je primi!

Izvor: BKTV News, 21.Apr.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenko otkazala posetu SAD, niko neće da je primi!

Bivša premijerka Ukrajine Julija Timošenko otkazala je planiranu posetu SAD pošto niko od tamošnjih kongresmena nije hteo s njim da se sastane.

Ukrajinski mediji navode da je put bio planiran za 23. april, ali ga je Timošenkova sama otkazala pošto nijedan od visoko rangiranih političara u Vašingtonu nije potvrdio spremnost da se sa njom sastanu, prenela je agencija Itar-Tas.
Neki članovi američkog Kongresa koje su kontaktirali sama Timošenkova ili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << neko iz njenog tima su čak sugerisali da ona ne treba da se kandiduje za predsednika Ukrajine na izborima zakazanim za 25. maja.
Timošenko je prošle sedmice od Kongresa zatražila vojnu pomoć za Ukrajinu, dodavši da je njenoj zemlji potrebna sveobuhvatna pomoć, uključujući vojno-tehničku pomoć i pomoć u obuci vojnog osoblja.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Vašington,   Rat u Ukrajini

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.