Svetlana Horvat pozvana na “Molitveni doručak” u Vašington!

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Nov.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetlana Horvat pozvana na “Molitveni doručak” u Vašington!

Svetlani Horvat, predsednici Nacionalne komore za modu Srbije i festivala Serbia Fashion Week, ukazana je velika čast. Naime, Svetlana je pozvana na Molitveni doručak u Vašington. Ona će se naći među velikim brojem američkih zvanica, kao što su predsednik SAD, članovi Kongresa, visoki predstavnici administracije i zvaničnici iz čitavog sveta. Učesnicima se na početku skupa tradicionalno obraća američki predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i još jedan istaknuti govornik, čije se ime ne objavljuje unapred. Nacionalni molitveni doručak ustanovljen je 1953. godine i od tada se održava svakog prvog četvrtka u februaru. Tradicija okupljanja na Molitvenom doručku ustanovljena je tokom mandata predsednika SAD Dvajta Ajzenhauera, koji je s grupom kongresmena došao na ideju da organizuje zajednički skup čija bi okosnica bila molitva za Ameriku. Prvi pozivi zvanicama iz inostranstva počeli su da se upućuju pre 30-ak godina i stranci obično čine trećinu gostiju. Za Balkan je obično rezervisano oko 50 mesta, od čega petnaestak za Srbiju.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetlana Horvat pozvana na “Molitveni doručak” u Vašington!

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2015

Svetlani Horvat, predsednici Nacionalne komore za modu Srbije i festivala Serbia Fashion Week, ukazana je velika čast...Naime, Svetlana je pozvana na Molitveni doručak u Vašington. Ona će se naći među velikim brojem američkih zvanica, kao što su predsednik SAD, članovi Kongresa, visoki predstavnici...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.