Izvor: Politika, 29.Jul.2014, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smartfoni će zameniti ključeve u „Hiltonu”

Vašington – Čuveni lanac hotela „Hilton” izdvojiće oko 550 miliona dolara za uvođenje svojih 4.000 hotela u „eru smartfona” do kraja ove godine, objavio je „Volstrit džornal” a preneo Tanjug.

Radi se pre svega o stavljanju smartfona u centar iskustva i hotelske udobnosti koja se nudi klijentu, što će na indirektan način istisnuti potrebu za određenom vrstom zaposlenih radnika.

Preko odgovarajuće aplikacije na pametnom telefonu, moći će >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << da se rezerviše soba, da se odabere sprat i broj sobe, kao i da se izvrši prijavljivanje pri dolasku u hotel, bez potrebe odlaska na recepciju.

Uz pomoć svog smatrfona, gost će moći i da otvara vrata sobe.

Grupacija „Hilton” će od sledeće godine ponuditi tu tehnologiju u nekoliko hotela u SAD, a potom će upotreba biti generalizovana u svim objektiva već tokom 2016. godine.

objavljeno: 29.07.2014.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.