Izvor: Magyar Szó, 23.Okt.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt na novoj adresi

Od sada mozete citati Magyar Szo na sajtu www.magyarszo.rs

Internet izdanje lista Magyar Szo od sada mozete citati na novoj adresi www.magyarszo.rs umesto nekadasnje www.magyarszo.com. Umesto dugackog objasnjenja, duzni smo da nasim citaocima kazemo da je Purger Tibor, koji je pre dvadesetpet godina dospeo u Vasington kao dopisnik naseg lista, u subotu posle 20 casova, elektronskim putem obavestio glavnog urednika da >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << „suspenduje dalju saradnju” i skoro istog momenta je pokrenuo novi list na istoj adresi magyarszo.com. Pre toga je Purger na jednom Americkom serveru osnovao nas list koji je registrovan na njegovo ime. Rukovodstvo lista Magyar Szo je u vise navrata nameravalo da promeni prava na svojinu, kako se ovakve situacije ne bi dogodile. Poslednji napad hakera je ponovo pokrenuo ovo pitanje, da bi na kraju ova Purgerova akcija navela rukovodstvo na izbor novog domena.

Takodje obavestavamo nase citaoce, da nam se i e-mail adresa promenila tako da vas molimo da postu saljete na adresu magyarszo.rs.

O svim pitanjima vezano za ovu promenu kontinuiarano cemo obavestavati nase citaoce.

Rukovodstvo lista Magyar Szo

Nastavak na Magyar Szó...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.