SAD: Potera za napadačem u Barlingtonu

Izvor: VOA, 24.Sep.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Potera za napadačem u Barlingtonu

U severozapadnoj američkoj državi Vašington je u toku svetobuhvatna potera za naoružanim napadačem koji je kasno sinoć ubio pet osoba u šoping centru. Četiri žene i jedan muškarac su ubijeni u robnoj kući Mejsis u Kaskejd šoping centru u gradu Barlingtonu. Žene su izdahnule na licu mesta dok je muškarac preminuo kasnije pošto je transportovan u bolnicu u gradu Sijetlu oko 100 kilometara severno. Očevici navode da su ljudi počeli da beže iz centra odmah pošto se čula pucnjava iz vatrenog oružja. Tokom narednih nekoliko sati policajci su pohrlili na mesto incidenta i metodično pročešljali šoping centar, a zatim počeli potragu za naoružanim napadačem, koji kako se veruje, ima pušku i poslednji put je vidjen kako se kreće ka glavnom autoputu.  Vlasti su na društvene medije postavile fotografiju osumnjičenog koga vlasti opisuju kao muškarca hispanskog porekla u sivoj odeći.   Državna policija navodi da motiv još nije poznat, dok Federalni istražni biro šalje svoje agente u Barlington.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Potera za napadačem u Barlingtonu

Izvor: Blic, 24.Sep.2016

U američkoj državi Vašington u toku je svetobuhvatna potera za naoružanim napadačem koji je kasno sinoć ubio pet osoba u šoping centru u Barlingtonu...Police search for gunman who killed five at Washington state mall https://t.co/iRXEubn6q6 pic.twitter.com/51Ar0Ysd1t..U napadu su ubijene četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.