Pronađena naprava u Beloj kući, predsednik u Indiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena naprava u Beloj kući, predsednik u Indiji

Tajna služba SAD pronašla je danas "napravu" u Beloj kući, dok je američki predsednik odsutan i nalazi se u poseti Indiji, rekao je danas portparol Džoš Ernest.

"Postojala je naprava koju je otkrila Tajna služba u Beloj kući. Prve indikacije ukazuju da ne predstavlja bilo kakvu vrstu aktuelne pretnje bilo kome sada u Beloj kući", potvrdio je Ernest koji se nalazi u Indiji, u pratnji američkog predsednika, prenela je agencija AFP.

U Beloj kući u Vašingtonu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bio je mrak do danas pred zoru, kada su zatreperila rotaciona svetla grupisanih vatrogasnih vozila kod jugoistočnog ulaza u rezidenciju američkog predsednika, dodaje AP.

Bezbednosne trake za obeležavanje postavljene su oko Bele kuće da bi bio ograničen pristup objektu.

Tajna služba SAD-a nije imala komentar na ono što se danas dešavalo u Beloj kući, dok je američki predsednik odsutan.

Obama i njegova supruga Mišel nalaze se u trodnevnoj poseti Indiji, sa planiranim kratkim boravkom u Saudijskoj Arabiji, u utorak, pre povratka u Vašington.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena naprava u Bijeloj kući

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2015

VAŠINGTON - Tajna služba SAD pronašla je danas "napravu" u Bijeloj kući, dok je američki predsjednik odsutan i nalazi se u posjeti Indiji, rekao je danas portparol Džoš Ernest..."Postojala je naprava koju je otkrila Tajna služba u Bijeloj kući. Prve indikacije ukazuju da ne predstavlja bilo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Sumnjiva "naprava" u pronađena u Beloj kući

Izvor: Blic, 26.Jan.2015

Tajna služba koja brine o obezbeđenju predsednika SAD pronašla je danas "napravu" u Beloj kući, dok je američki predsednik odsutan i nalazi se u poseti Indiji, rekao je danas portparol Džoš Ernest..."Postojala je naprava koju je otkrila Tajna služba u Beloj kući. Prve indikacije ukazuju da ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.