Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao američki vojni avion, traži se pilot!

Avion američke avijacije tipa F-15 srušio se u zapadnom delu savezne države Virdžinija u sredu ujutru, a za sada nema podataka o žrtvama. Letelica je u 9.00 po lokalnom vremenu pala u šumovite predele, u oblasti koja je 180 kilometara daleko od glavnog grada, Vašingtona.

Neposredno potom, potvrđeno je da je u pitanju vojni avion, a proverom je utvrđeno da je u avionu bio samo pilot. Svedoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << događaja naveli su da su primetili hrpu krhotina, dok pilot nije pronađen, prenosi B92.

Avion je pripadao vojsci iz Masečusetsa, a državna policija Virdžinije navela je da je uputila spasilačke jedince u potragu za pilotom, za koga vojni zvaničnici smatraju da se katapultirao neposredno pre rušenja letelice. Vazdušne snage SAD imaju oko 250 aviona tipa F-15, a cena jednog je oko 30 miliona dolara

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Srušio se američki vojni avion, traži se pilot!

Izvor: Press, 27.Avg.2014

Neposredno potom, potvrđeno je da je u pitanju vojni avion, a proverom je utvrđeno da je u avionu bio samo pilot. Svedoci događaja naveli su da su primetili hrpu krhotina, dok pilot nije pronađen.. Avion je pripadao vojsci iz Masečusetsa, a državna policija Virdžinije navela je da je uputila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.